Stop dezinformării privind extensiile de gene

 In ce constă procesul de aplicare al extensiilor de gene 

În primul rând, trebuie să ai în vedere faptul că procedura de aplicare a extensiilor de gene, realizată de un lash-artist profesionist, nu trebuie să creeze niciun disconfort fizic. Deși există mai multe tehnici de aplicare, pașii care trebuie urmați sunt în general următorii:

demachiere, degresare în zona ochilor, aplicarea benzilor adezive peste genele inferioare, aplicarea extensiilor propriu-zise cu ajutorul pensetelor speciale, pieptănarea genelor.

Daca serviciul este oferit de un tehnician care a urmat un curs de baza, nu exista nici un risc ca extensiile sa dauneze ochilor.

Adezivul folosit pentru extensiile de gene este unul special creat pentru acest serviciu, fara sa dauneze genelor naturale si ochilor! 

Adezivul folosit in aceasta procedura, nu are cum sa ajungă in ochiul clientei. Sunt situații in care, din diverse motive cum ar fii : deschiderea ochiilor in timpul proceduri, pleoapa clientei nu este complet închisă... Etc.

In situațiile mai sus menționate este posibil ca vaporii adezivului sa creeze un mic disconfort, lacrimare si înroșirea ochiilor, iar tehnicianul va sfatui clienta cu ce trebuie sa faca in aceasta situație. Dar in nici un caz, acest lucru nu va duce la orbire temporara sau la probleme grave.

 


Demetercă Ancuta Denisa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Demetercă Ancuta Denisa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...