Susțin !!! Statutul CFR -istului

Ar fi timpul să obținem ceva și noi cfr-iștii ,nu poți lucra în SC  ( siguranța circulației ) până la 65 de ani ,semnați dacă vă pasă ,doar uniți putem câștiga ceva ,dacă stăm și nu facem nimic ,atunci ne merităm soarta .Legea se poate consulta pe siteul senatului L407 Senat ,   ---Statutul prevede la art 22  că salariul minim se va înmulții cu un coeficient de ierarhizare în funcție  de clasa pe care o are fiecare ,practic se vor aplica coeficienții de ierarhizare la salariul minim brut pe țară și ori de câte ori va crește salariul minim ,vor crește și salariile cfr-iștilor ,-----------------art 44 prevede că la 20 de ani lucrați în SC  și 50 de ani mecanicii și 52 restul ,puteți cere dacă doriți pensie de serviciu și ve-ți primii 80 % din media veniturilor totale brute din ultimele 12 luni ,dacă nu vreți pensie de serviciu ,pt fiecare an lucrat în plus peste vârsta de 50 sau 52 veți primii 1 % ,de exemplu un mecanic care iese la 55 de ani va primii 85 % în loc de 80 % ,sunt mai multe ,informațivă ,nu costă nimic  Statutul a trecut tacit de senat în forma inițială și a fost  înregistrat la Camera Deputaților cu nr

BP833/2016

Podina Cristian    Contactați autorul petiției

Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.