Spune NU desfiintarii Colegiului National David Prodan din CUGIR

Pentru Colegiul Național “David Prodan” din Cugir opteaza 89 de elevi, dar ISJ Alba a repartizat doar doua clase, curs de zi, in loc de trei. Este singurul liceu teoretic din judet care a primit si 2 clase de seral.

Este foarte grav, pentru ca pe langa pierderea clasei de filologie se pierde si personalitatea juridica a liceului, calea sigura pentru desfiintarea lui.

Toate demersurile făcute de conducerea liceului și a Consiliului de Administrație al Colegiului Național David Prodan nu au găsit nici un ecou la Inspectorat, instituție care consideră în continuare că soluţia cea mai bună pentru copii este să aleagă alte licee, nu Colegiul Național David Prodan CUGIRcndp.jpg.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bogdan Florea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...