Spune NU desfiintarii Colegiului National David Prodan din CUGIR

Pentru Colegiul Național “David Prodan” din Cugir opteaza 89 de elevi, dar ISJ Alba a repartizat doar doua clase, curs de zi, in loc de trei. Este singurul liceu teoretic din judet care a primit si 2 clase de seral.

Este foarte grav, pentru ca pe langa pierderea clasei de filologie se pierde si personalitatea juridica a liceului, calea sigura pentru desfiintarea lui.

Toate demersurile făcute de conducerea liceului și a Consiliului de Administrație al Colegiului Național David Prodan nu au găsit nici un ecou la Inspectorat, instituție care consideră în continuare că soluţia cea mai bună pentru copii este să aleagă alte licee, nu Colegiul Național David Prodan CUGIRcndp.jpg.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Bogdan Florea. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.