SPUNE NU CRIMINALILOR LA VOLAN

 Această petiție are ca scop modificarea legislației astfel încât faptele de natură gravă comise de către șoferi pe drumurile din România, comise cu bună știință și care ar fi putut duce la rănirea sau moartea celorlalți participanți la trafic sau pietoni, să poată fi sancționate drastic pe baza filmărilor de pe camerele de bord ale celorlalți participanți la trafic.
Astfel se punctează 2 aspecte importante :

1 ) Poliția Română să dispună de o bază prin care să poată analiza sesizările făcute de către șoferi, și implicit să aplice sancțiunile care se cuvin. Sesizările vor trebui să conțină filmări în care să se vadă clar fapta reclamată, numărul de înmatriculare, marca și culoarea mașinii, data și ora producerii. De asemenea, trebuie făcute în cel mai scurt timp posibil de la producerea incidentului, pentru a se putea verifica autenticitatea faptei.

2 ) Pedepsele pentru astfel de fapte menționate să fie înăsprite semnificativ, de la suspendarea permisului până la anularea acestuia pentru o perioadă de până la 5 ani.

Scopul acestei petiții este reducerea numărului de accidente mortale pe drumurile din România

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Claudiu Antal să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...