Spaţiu pentru câini în Parcul Tăbăcăriei

Cesars-dog-park-tips.jpgDupă cum bine ştiți, în județul Constanța plimbatul câinilor fără lesă şi în unele cazuri, fără botniță, este strict interzis. Legea stipulează că aceştia pot fi lăsați liberi doar în locurile special amenajate pentru ei. Din păcate, aceste spații speciale pentru câini lipsesc cu desăvârşire în Constanţa. Cățeii noştri nu mai pot alerga, socializa sau juca în voie, fără amenințarea unei amenzi usturătoare. Prin această petiție cerem împrejmuirea zonelor destinate țarcurilor/locurilor de joacă pentru câini din Parcul Tăbăcăriei (2 spații), zona Spitalul Militar (1 spațiu) şi zona Zorile (1 spațiu).

Asociația Chinologică "Hobby" Constanța    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.