SOS. Lichidarea serviciilor sociale specializate pe timp de pandemie

Specialiștii și beneficiarii Serviciului social Echipa Mobilă Ialoveni vin cu rugămintea de a fi susținuți în protejarea și menținerea Serviciul social Echipa Mobila din cadru DGASPF Ialoveni. La scurt timp după acreditare, specialiștii Serviciului au fost anuntati ca la sedinta extraordinară a Consiliului raional Ialoveni din 04.03.2021 se va propune de a fi lichidat ca serviciu social.  În raionul Ialoveni acest serviciu activeaza din anul 2010, a fost si este un serviciu lucrativ, performant, transparent si foarte necesar persoanelor cu dezabilitati. Acest Serviciu este unul din unicele servicii sociale care prestează servicii la domiciliul beneficiarului, fapt foarte important pe timp de pandemie Covid 19, cînd accesul la alte servicii este destul de limitat.

Nina Balica, șef Serviciu social Echipa Mobilă    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Nina Balica, șef Serviciu social Echipa Mobilă să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.