Simplificarea examenelor de BAC din anul 2022 în Republica Moldova

Trecem printr-o perioadă acută de pandemie, iar vacanțele rămân a fi prelungite și „recuperate”, elevii din clasele a 12-a fiind total nepregătiți pentru o astfel de schimbare majoră și dificilă pentru majoritatea cazurilor. 

Astfel, cerem prin această petiție simplificarea examenelor de bacalaureat din acest an și nu urmarea după proiectul trimis spre verificări profesorilor și instituțiilor școlare. 

Am trecut prin 3 ani de chin datorită pandemiei care s-a creat. 3 luni în care nu s-au făcut ore: perioada martie 2020- mai 2020, jumătate de an de lecții online, 2020-2021 și acum vacanțe prelungite cu pretextul că se vor recupera orele. 

Avem ediția 2020 care a fost eliberată  de la BAC, ediția 2021 care a susținut un BAC simplificat din cauza pandemiei, și acum, în 2022 ne dați un proiect de BAC pe care un elev cu cunoștințe medii nu îl poate rezolva ?

Astfel, noi, elevii claselor a 12-a, cerem insistent prin petiția noastră autorităților să ia o măsură în acest caz și să vină cu o rezolvare a problemei în acest sens


Ana-Maria Botnarescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana-Maria Botnarescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...