Semnați petiția contra discriminării românilor în Italia

În cadrul unei emisiuni de radio din Italia s-au folosit cuvinte incredibil de jignitoare la adresa  întregii comunități de români, faptă discriminatorie care trebuie pedepsită de lege.

În ”Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților fundamentale”, Articolul 14 - Interzicerea discriminării, este scris:

Exercitarea drepturilor și libertăților recunoscute de prezenta convenție trebuie să fie asigurată fără nici o deosebire bazată, în special, pe sex, rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice sau orice alte opinii, origine națională sau socială, apartenență la o minoritate națională, avere, naștere sau orice altă situație.”

Despre cea mai recentă discriminare, citiți aici:http://romaniadindiaspora.ning.com/profiles/blogs/jigniri-incredibile-pentru-rom-nii-din-italia-ce-p-rere-ave-i?commentId=6327117%3AComment%3A67133&xg_source=msg_com_blogpost

Lucreția Berzintu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Lucreția Berzintu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.