IMPOZIT ZERO PENTRU HORECA TIMP DE TREI ANI

117650340_226613305346941_6224520209796072833_n.pngSunt 40 de mii de societăți comerciale cu capital românesc sută la sută care sunt afectate de restricțiile impuse dupa izbucnirea pandemiei. Peste 400 de mii de români lucrează în domeniu. Cifra de afaceri era, în perioadele bune, 5 miliarde de euro. Aproape jumătate din aceste firme și-au suspendat deja activitatea. Varianta impozitului 0, pentru o perioadă de 3 ani, cât să își revină situația și să se repornească economia, este acea mână de ajutor de care are nevoie industria. Practic, inițiativa legislativă prevede 0 impozit specific, 0 impozit pe venit și 0 impozit pe salarii pentru toate afacerile din HoReCa. Prin susținerea petiției, românii pot pune presiune asupra tuturor parlamentarilor astfel încât inițiativa legislativă să fie votată de urgență. 

 


Partidul Republican din România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Partidul Republican din România să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook