Scoatem partidul AUR din parlament .

In aceasta petiție ,vom discuta de ce trebuie eliminat din parlament partidul AUR .

1.Partidul aur este plin de oameni misogini,homofobi,transfobi,sexisti și așa mai departe .

2.Acești oameni discriminează femeile și considera ca femeile sunt inferioare bărbaților și ca femeile nu sunt deștepte ,se mai considera ca toaleta pe care femeile și o fac,atunci când ele se uita in oglinda și femeile când sunt pe masa ginecologului sunt cele mai scarboase ,acest lucru fiind dezgustător pentru cei din partidul AUR . 

3.Acești oameni au de gând sa pornească la război cu minoritățile din România și sa discrimineze toți oamenii de alta religie ,considerând ca este ok ca ateii,și alți oameni de alte religii sa fie discriminați.

4.Partidul AUR are de gând sa nu accepte educația sexuală in scoli,ei considera ca este necesară o educație creștina și sanitara .Într-adevăr ,educația sanitara este necesară in scoli ,licee și instituții care au legătura7677C61F-6A68-41EE-9A93-D6755BE960AA.jpegAF635B04-46D2-4D64-AA9E-610231D24D6A.jpegcu învățământul românesc ,dar in același timp este necesară și educația sexuală in scoli ,cu acordul fiecărui părinte in parte ,un părinte care nu vrea sa își lase copilul la ore de educație sexuală poate face asta ,însa aceasta educație este necesară in învățământ .

*Cu ce ajuta aceasta educație sexuală in învățământ ?*
-Educatia sexuală ajuta la învățarea elevilor ,despre bolile cu transmisie sexuală ,ajuta la învățarea fetelor despre sarcinile nedorite și ,in același timp ajuta la învățarea tuturor elevilor indiferent de gen ,despre actul sexual in sine și despre când ar fi ok sa își înceapă viața sexuală ,in aceasta educație sexuală ,cel mai important este ca sunt prezentate pericolele actului sexual și cum ne putem proteja de boli și ,pe lângă aceste informații oferite elevilor,multe alte informații necesare in viața de zi cu de ,in viața de adolescent/adult.

5.Partidul AUR este împotriva genului diferit in afara de genul feminin și cel masculin .Acestia susțin ca este normal ca genul sa fie feminin și masculin,și strict ,doar aceste doua genuri .

*De ce ar trebuii introduse toate celelalte genuri si cu ce ajuta asta in comunitatea LGBTQ+?*

Poate acest subiect pare mai delicat pentru creștini și pentru tradiționaliști ,însă trebuie discutat ca atare ,ca de la om la om fără introducerea bibliei in parlament și fără introducerea creștinismului ,obligatoriu pentru orice om,după spusele AUR .

Discriminarea pentru persoanele de alt gen dezavantajează persoanele din comunitatea LGBTQ+,in special persoanele transgender și persoanele non-binary ,dar asta nu însemnând ca excludem celelalte cateogorii din LGBTQ+.

Rata suicidului in rândul persoanelor LGBTQ+,in special ,menționând iar persoanele transgender ,este foarte ridicată la nivel global ,așa cum și in românia aceste cazuri încep sa se agraveze din ce im ce mai mult,prin nerespectarea pronumelor persoanelor din comunitatea LGBTQ+ ,persoanele din aceasta comunitate se simt discriminate ,fiind de fapt de legile care nu aproba identitatea de gen ,ajungându-se astfel la suiciduri din partea membrilor comunității ,aceștia fiind după cum am menționat,discriminați pentru orientarea sexuală cât și pentru genul acestora .

6.Partidul AUR promovează ura .Acest partid promovează ura prin discriminare și multe alte argumente și spuse ale anumitor membrii din parlament,aceștia fiind un partid creștin-conservator .

Acestia vor sa scoată in evidentă faptul ca partidele PSD(partidul social democrat ) și PNL (partidul național liberal ) sunt doar niște hoți și ar trebuii eliminați .Dupa părerea mea ,acești "AUR" promovează doar ura ,și nu au habar despre ceea ce vorbesc,dându-și cu părerea despre cele doua partide putere in România ,ca fiind corupte total și greșite .Partidul AUR vrea sa introduca in parlament biblia ,ceea ce deja se întâmpla ,aceștia vrând sa ajungă la eliminarea partidelor PSD si PNL din parlament ,și introducerea partidului lor ,devenind astfel România ,după voința lor ,un partid creștin-conservator ,dând ca exemplu Polonia ,parlamentul Poloniei .Sa nu uitam totuși ca in Polonia au existat anumite mișcări majore in masa ,mișcări revoluționare din partea cetățenilor ,pentru dezamăgirea acestora și îngrădirea drepturilor ,parlamentul fiind creștin-conservator .

CCBB941F-3F7A-45DF-9638-8CB1E68419C4.jpeg Am introdus in acest articol-petiție niște screenshot uri ,facute special pentru a vedea toată lumea ceea ce spun membrii partidului AUR .

sursa imaginilor : instagram @centrulfilia .

Propun eliminarea din parlament al partidul AUR definitiva . 

Fiecare semnătura pentru aceasta petiție contează ,după ce vom obține cât mai multe semnături ,ma voi ocupa de aceasta petiție trimițând-o unei pagini pentru a lua legătura cu cineva de sus și a realiza ceea ce petiția spune .

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că theo va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...