Scapati-ne de ciori in Bucuresti din parcul Cismigiu si centrul capitalei

• Vrem sa cerem autoritatilor sa actioneze pentru oprirea inmultirii ciorilor in Bucuresti si specific in centru, mai ales in parcul Cismigiu
  • Vrem sa solicitam relocarea acestora in paduri in zone nelocuite pentru a nu mai face mizerie si a nu ne mai speria copii si deranja linistea mai ales serile atat in parcul Cismigiu cand mergem la plimbare si cautam linistea cat si in apropierea acestuia unde sunt locuinte in care nu se mai poate trai de cativa ani de cand s-au mutat si inmultit ciorile.
  • Parcurile si centrul orasului nu sunt o locatie normala pentru un stol de sute poate chiar mii de ciori.
  • Acestea perturba linistea publica si trebuie relocate intr-o padure intr-o zona nelocuita

Letitia Malespin    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Letitia Malespin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.