SC EURO APAVOL SA - Asigurarea presiunii apei potabile în zona Mircea Eliade, Voluntari

Către SC EURO APAVOL SA,

 

Noi, Asociațiile de Proprietari New Point Villas, Zen Ville, New Point 1, Pipera Residential Park I, Pipera Residential Park II, Asociația de Proprietari Mircea Eliade 25, de pe străzile Mircea Eliade, din orașul Voluntari, Judeţ Ilfov, adresăm această petiție/notificare OFICIALĂ în urma problemelor constante legate de presiunea apei din zona noastră.

 

Începând cu luna Ianuarie, am înregistrat numeroase sesizări privind presiunea apei în conducta principală de pe Mircea Eliade. În data de 20.03.2023, asociația New Point Villas a făcut o sesizare oficială către Apavol cu privire la această problemă. În data de 04.04.2023, reprezentanții Apavol împreună cu președintele asociației au măsurat presiunea în conductă, iar rezultatele au arătat o presiune mult prea mică față de ce este normal, și anume 1.7 bari, așa cum reiese din poza atașată.

 

Această situație ne afectează foarte mult, deoarece sunt peste 250 de case și 450 de apartamente care nu beneficiază de o presiune și debit adecvat pentru a umple vasele tampon. Considerăm este foarte important ca Apavol ia masuri urgente pentru remedierea acestei probleme, mai ales sunt afectate peste 1000 de persoane. Așadar, prin această petiție, solicităm intervenția de urgență la sistemul de alimentare cu apă potabilă al străzii Mircea Eliade pentru remedierea acestei probleme.

 

Considerăm Apavol are resursele și pregătirea necesare pentru a remedia această defecțiune tehnică. De asemenea, reamintim urmează un an electoral și este important ca o zonă atât de populată fie mulțumită de calitatea vieții. Lista de semnături cuprinde cartierele New Point Villas, Zen Ville, New Point 1, Pipera Residential Park I, Pipera Residential Park II,Asociația de Proprietari Mircea Eliade 25, precum și casele individuale și alte locuințe aflate pe Mircea Eliade.

 

mulțumim pentru atenția acordată și așteptăm cu nerăbdare remedierea acestei probleme.

115.jpeg

Cu stimă,

Asociațiile de Proprietari New Point Villas, Pipera Residential Park II, Pipera Residential Park I, Zen Ville, New Point 1, Asociația de Proprietari Mircea Eliade 25


Asociatia New Point Villas    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia New Point Villas să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...