Salvati spiritul Otelului

Aceasta petitie se adreseaza tuturor factorilor de decizie de la Otelul Galati si are 2 puncte in functie de persoanele carora i se adreseaza:

1. Cerem d-lui Dan Adamescu, finantatorul clubului si d-lui Lucian Ciofoaia, presedintele Consiliului de Administratie ca micile razboaie de la nivelul conducerii sa fie rezolvate barbateste, iar clubul sa fie adus din nou la nivelul la care a fost in trecut. Sa fim aceeasi echipa serioasa, care nu iesea in evidenta in presa, ci pe terenul de joc.

2. Cerem d-lor Marius Stan si Narcis Raducan sa nu mai primim raspunsuri evazive cand vine vorba de banii din Liga Campionilor, adusi in visteria clubului si datorita sprijinului acordat de noi la fiecare meci din campionatul 2010-2011. Pentru atasamentul de care dam mereu dovada credem ca meritam mai mult decat sa incercati sa ne transformati in marionete dupa bunul plac, cand vi se pare ca ceva nu merge bine. Suntem mai mult decat o masa de oameni fara creier, iar noi chiar suntem ghidati mereu doar de iubirea ce-o purtam deopotriva.

 

Fiecare suporter in parte este rugat sa distribuie mai departe linkul pe pagina sa de Facebook, Twitter, Google Plus,Hi5, pe messenger, pentru a ajunge informatia la toti fanii Otelului de pretutindeni. Otelul Galati are nevoie inca o data de voi.

Petitia trebuie semnata cu Numele si Prenumele dumneavoastra reale.


Comunitatea Suporterilor echipei Otelul Galati    Contactați autorul petiției