SALVATI PESCUITUL SPORTIV

Prin decizia guvernului de a limita accesul intre judete incepand cu data de 15 mai , activitatea piscicola va fi in continuare paralizata din punct de vedere social si economic. Oamenii care locuiesc in oras ( de exemplu Bucuresti ) nu se pot bucura de o iesire absolut meritata in natura dupa aceasta perioada de izolare datorita unei reguli prost facute , in Bucuresti poti iesi la pescuit pe ior sau herastrau :) . Baltile de pescuit se afla in judetele limitrofe . Din punct de vedere financiar , ramura pescuitului sportiv si de recreatie  nu a incasat nimic in aceasta perioada de izolare si asa va fi si dupa 15 mai . Majoritatea baltilor nu au profill industrial si nu au volum pentru asa ceva , fiind de dimensiuni mici , acest business depinde exclusiv de prezenta pescarilor . Pescuitul individual cu o distanta de cel putin 10 m intre pescari NU PUNE IN PERICOL SANATATEA NIMANUI !!!  De asemenea , afacerile stagneaza si in zona magazinelor de profil , veniturile sunt scazute si vor ajunge sa lupte pentru supravietuire . 

AGVPS TREBUIE SA INTERVINA , ALTFEL ACESTE REGULI STUPIDE VOR FALIMENTA PESCUITUL SPORTIV , desi din punct de vedere al sanatatii o iesire la pescuit este MULT MAI SIGURA decat o iesire la un mall din oras dupa ce izolarea se va sfarsi . Pescuitul ( acum ) va fi activitate individuala  ,dar cu foarte multe beneficii pentru sanatatea fizica si mentala .  In aceste momente grele , o iesire in natura ar fi un moment de relaxare pentru oricine . 

Lumea vrea sa iasa la pescuit , nu le luati aceasta bucurie fara UN MOTIV FOARTE SERIOS :) 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Daniel B să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...