Salvati Liceul Economic din Cluj Napoca

Liceul Economic din Cluj Napoca, actualul Colegiul Economic Iulian Pop, cu o vechime de 97 ani, risca sa isi piarda identitatea si sa fie oprit din evolutia sa, de mult discutata comasare cu Liceul Napoca, un liceu cu profil tehnologic. Pentru a putea face o comparatie, promovabilitatea la bacalaureat al elevilor Colegiului Economic Iulian Pop, este de 96,49%, iar a elevilor Liceului Napoca este de 41,37%.

Motivul declarat al acestei comasari, este dezvoltarea Colegiului Economic, ceea ce ni se pare, cel putin,  o gluma.

Noi, parintii elevilor Colegiului Iulian Pop, consideram ca dezvoltarea si sustinerea performantei elevilor si liceului ar putea fi facuta prin cresterea numarului de clase (concurenta pentru ocuparea locurilor in clasa a IX-a fiind notabila), traditia acestui liceu trebuie dusa mai departe, trebuie incurajata si sustinuta.

Performanta nu poate fi obtinuta facand medie intre 2 licee cu rezultate scolare diferite, facand medie intre promovabilitate de 96,49% si 41,37%, astfel se incurajeaza mediocritatea, nicidecum performanta.

Noi, parintii elevilor Colegiului Iulian Pop solicitam sustinerea opiniei publice pentru a opri demersurile oricaror institutii ale statului in ceea ce privesc orice intentii de comasare ale institutiei de invatamant, dorim incurajarea performantei acestui colegiu, o institutie reprezentativa a municipiului Cluj Napoca.

Va rugam sa ne sustineti in demersul nostru, sa semnati aceasta petitie si sa o distribuiti, astfel incat sa adunam cat mai multe semnaturi sa reusim sa atragem atentia autoritatilor asupra acestei situatii.

Va multumim !


Cristina Gavrilut, presedinte Asociatia Economica, Colegiul Economic Iulian Pop    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristina Gavrilut, presedinte Asociatia Economica, Colegiul Economic Iulian Pop să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.




Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...