Salariul asistentilor medicali de medicina de familie

Prin prezenta petitie, asistentii medicali de medicina de familie , solicita marirea salariilor conform incadrarilor salariale ale celorlalti asistenti medicali care functioneaza in institutiile spitalicesti.

Deoarece pregatirea profesionala, cerintele si gradul de risc si stres este echivalent cu cel al unui asistent medical din spital, este normal ca si asistentii medicali de medicina de familie sa aiba aceeasi grila de salarizare. 

In prezent majoritatea asistentilor de medicina de familie , adica peste 16.000 de persoane,au salariul minim de incadrare ,echivalent cu cel al unui muncitor necalificat. Salarizarea se face de catre medicul de familie cu posibilitatile fiecaruia, tinand cont ca si medicii de familie au multe alte cheltuieil aferente cabinetelor medicale.

Cerem Ministerului Sanatatii sa propuna o grila de salarizare corecta in care sa fie incadrate :gradul asistentului, sporul de risc biologic si sporul de vechime, dar si trecerea salariilor in sistem de stat.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...