Romania forma de guvernamant - REPUBLICA PREZIDENTIALA!!!

Acestea sunt țările în care președintele este atât șeful statului cât și șeful executivului. În general nu există prim-ministru însă unele țări au unul dar acesta este supus președintelui. 

SEMNEAZA!   &    SHARE!!!

 Romania este Republica Semi-prezidentiala, puterea este impartita in 2, presedinte si prim-ministru. Putem schimba asta, ca sa nu ne mai facem atatea probleme pentru cine va fi prim-ministru! Cand puterea este inoartita in 2, e greu sa conduci, pentru ca intotdeauna va exista ceva care unu dintre ei sa nu fie de acord si unul va fi mai incapatanat ca altul. Trebuie sa existe doar un cap, asta e solutia! Sa fie la fel ca in SUA, RUSIA si alte tari! Atunci presedintelui poate raspunde si poate asculta mai usor poporul! Ar fii cea mai inteleapta miscare pe care am putea face! Pentru binele tarii, dati mai departe!!! HaIdeti sa facem o miscare istorica! SHARE

Ar fi mult mai usor asa! Trebuie sa fie doar un singur cap! O singura autoritate mai mare este mai buna! Sa nu mai fim nevoiti sa asistam la vesnice contradictii intre puteri, vom sti exact cine greseste! 

SEMNEAZA

&

SHARE   sa vada tot poporul!

Semnati!!! Impreuna putem schimba tara asta TOTAL!

Avem nevoie de o schimbare Radicala!

 Lasa-ti si un comentariu!

HAI RAMANIA!


Radu Marius Gabriel    Contactați autorul petiției