Relocarea ursilor din Brasov catre un habitat protejat

7E06CE28-BFFC-4165-A9D0-AEE96144101F.jpegPrin intermediul acestei petitii cerem Primariei Brasov sa ia in mod urgent masuri in temeiul Ordonantei de Urgenta nr. 81 din 21 Iulie 2021 privind aprobarea metodelor de interventie imediata pentru prevenirea si combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor si bunurilor acestora, in intravilanul localitatilor. Va rugam sa actionati in vederea eliminarii pericolului real pe care il constituie prezenta acestor grupuri de ursi, ursoaice, pui de urs, prin dislocarea acestor animale catre un habitat protejat in care sa nu mai constituie o amenintare la viaţa oamenilor.

Prin semnătura mea, autorizez Ropotean Anca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.