Redeschiderea cofetariei Delice

In urma cu 3 zile, inspectorii DSV Prahova au decis inchiderea cofetariilor Delice pe motiv ca un numar de 28 de prahoveni au ajuns la spital cu toxinfectie alimentara dupa ce ar fi consumat produse din cofetariile Delice. Este imposibil acest lucru deoarece materiile prime folosite in laboaratoare sunt naturale; in plus, rezultatele de la DSV nu au fost inca eliberate, dar, cu toate acestea s-a decis inchiderea cofetariilor, fapt absolut anormal.

E clar ca e vorba de alte interese din partea concurentei intrucat nu exista rival, produsele Delice fiind net superioare celorlate produse de cofetarie.

Semnati pentru redeschiderea cofetariei Delice si pentru pedepsirea acestei nedreptati!

CRISTINA DINCA    Contactați autorul petiției