Redaţi Colegiului Naţional Dinicu Golescu clădirea în care s-a născut!

În decembrie 1894, suna pentru prima dată clopoţelul pentru elevii Gimnaziului clasic „Dinicu Golescu”, situat în clădirea din str. Negru Vodă, nr. 57. Ulterior, pe fondul schimbărilor legislative, Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” a pierdut această proprietate, însă, acum, are cea mai mare nevoie de aceasta. Pentru că dorim să fim cu toţii în siguranţă şi să putem performa în continuare, în contextul actual când ne luptăm cu inamicul invizibil, virusul SARS CoV2. Semnaţi petiţia pentru ca această clădire să fie dată în administraţie Colegiului Naţional “Dinicu Golescu”.

Colegiul National Dinicu Golescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Colegiul National Dinicu Golescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.