PROTEST CATRE PARLAMENTUL ROMANIEI- DREPTURILE DE AUTOR IN PERICOL!

SOLICITAM CA PARLAMENTUL ROMANIEI SA NU NE CONFISTE DREPTURILE DE AUTOR!

SOLICITAM  SA FIE RESPINS AMENDAMENTUL DE  MODIFICAREA A ART 169, ALIN 3 DIN LEGEA NR. 8/1996 LEGEA DREPTULUI DE AUTOR SI A DREPTURILOR CONEXE  LA PROIECTUL DE LEGE L 412/2021 CARE PROPUNE CA  SUMELE DIN  NEREVENDICATE  TIMP DE TREI ANI SA FIE TRANSFERATE LA  BUGETUL DE STAT, RESPECTIV LA FONDUL CULTURAL NATIONAL

SOLICITAM CA SUMELE SA REVINA AUTORILOR CA SI PANA ACUM POTRIVIT REGULILOR STABILITE IN ADUNARILE GENERALE ALE ORGANISMELOR DE GESTIUNE COLECTIVA.

Prin amendamentul depus pentru modificarea art. 169, alin 3 din Legea 8/1996  se urmareste confiscarea drepturilor private de proprietate intelectuala ale autorilor si a altor titulari de drepturi, incalcand astfel art. 44 , alin (3, 4 si 8) si art. 40 din Constitutia Romaniei.

Textele constitutionale mai sus mentionate si respectiv, Conventia Europeana a drepturilor omului interzic expropierea sau confiscarea drepturilor de proprietate intelectuala.


VIOREL GAVRILA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez VIOREL GAVRILA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...