Program scoala clasa VIII a CGG

D na Director,
Parintii elevilor clasei a VIII a , prin prezenta, solicitam prezenta fizica a copiilor nostri la ore in efectiv admis de cadrul legislativ, avand in vedere ca suntem in zona galbena de risc si conditiile scolii pot asigura continuitate de cel putin trei saptamani in procesul de invatamant fata in fata. Va rugam sa luati in considerare varianta in care majoritatea elevilor sa fie prezenta in clasa si restul online, prin rotatie, in ordine alfabetica pentru o mai buna asimilare a cunostintelor si continuitate a transmiterii informatiilor atat de necesare sustinerii examenelor de capacitate.
Va multumim pentru intelegere si colaborare!

D nei Director a Colegiului German Goethe

Data: 14.09.2020

Georgescu Cristina    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Georgescu Cristina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.