Proceduri RUAM decontate de CASMB

Ne aflam in anul in care natalitatea in România a scăzut considerabil . Cuplurile care își doresc copii ,dar au probleme de infertilitate ,se confrunta cu extrem de multe bariere. Procedurile RUAM și medicația aferentă sunt exagerat de scumpe , ajungând și pana la 5000 Euro . Multe cupluri nu dețin aceste sume , astfel ca sunt nevoiți sa facă credite sau sa se împrumute la familie pentru a-si duce visul la capăt . Este firesc și uman ca statul sa deconteze prin Casa de Sănătate aceste proceduri și medicația aferentă . Sa votam pentru decontarea de către CASMB / OPSNAJ a costurilor procedurilor FIV și IUI și a medicamentelor specifice acestor proceduri .

Prin semnare, autorizez pe Duta Maria să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.