Prelungirea liniei de tramvai din capat Dacia catre ERA-Antibiotice

🚋1,3 kilometri. Atât ar măsura o linie de tramvai care să lege Depoul de tramvaie din capăt Dacia, de Centrul Comercial ERA. Acolo se lucrează intens la ceea ce va deveni cel mai mare Mall din Moldova. Orașul se dezvoltă accelerat, iar acea zonă este deja una fierbinte din punct de vedere al traficului. O linie de acest tip, care să deservească într-o primă etapă Valea Lupului si Centrul ERA, înspre si dinspre oras, este super necesară. Separat de intersecții, semafoare, treceri de pietoni etc. Etapa a doua ar presupune prelungirea cu inca 1,6 kilometri, pana in spate la Antibiotice, o firmă care are 1500 de angajati, și ulterior pana la Parcurile industriale Miroslava, acolo unde Delphi, spre exemplu, are 2500 de angajati. Cum altfel să speri că se va reduce poluarea si traficul din oraș, daca nu prin infrastructura transportului ecologic?🚋FB_IMG_15805628980451.jpg

Cristian Cojocariu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cristian Cojocariu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.