Petitie pentru reabilitarea drumului 107M Luna de Sus - Buru

Subsemnații ne exprimăm profunda nemulțumire față de starea drumului județean 107M. Menționăm că reabilitarea drumului județean 107M a început în luna iulie 2018, iar șantierul a fost abandonat în cursul lunii septembrie 2018. De atunci, circulația dintre Luna de Sus și satele comunei noastre a devenit greoaie și chiar periculoasă. Firma care execută lucrările de reparație a lăsat capcane nesemnalizate sau impropriu semnalizate pe toată lungimea drumului județean, motiv pentru care mulți posesori de autoturisme și-au avariat mașinile și au suferit pagube materiale. În calitate de contribuabili cerem insistent finalizarea urgentă a lucrărilor de reabilitare a drumului județean. Dacă în cursul lunii august nu observăm mobilizarea constructorului în vederea finalizării lucrărilor ne rezervăm dreptul de a trece la proteste stradale și suntem pregătiți să mergem până la blocarea circulației.

Balázs Attila    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Balázs Attila să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.