Ilegalități la concursul pentru admiterea în magistratură și la concursul pentru admiterea în Institutul Național al Magistraturii

De 5 ani de zile avocații, care apără persoanele corupte și cu probleme penale, sunt desemnați și participă în mod ilegal în calitate de examinatori în comisiile de interviu din cadrul concursurilor pentru admiterea în magistratură și admiterea în Institutul Național al Magistraturii, prin intermediul cărora sunt selectați viitorii judecători și procurori din România.

Prin urmare, solicităm autorităților publice din România să ia măsuri cu privire la tragerea la răspundere disciplinară, civilă sau penală a persoanelor care se fac vinovate de comiterea acestor ilegalități.

Detaliile cu privire la aceste fapte ilegale, le puteți citi în materialul de mai jos:

00001.PNG

---------------------------------------------

0002.PNG

-------------------------------------------

11112.PNG

-------------------------------------

2222.PNG

3333.PNG

---------------------------------------

4444.PNG

5555.PNG

6666.PNG

------------------------------------------

7777.PNG

8888.PNG

-----------------------------------------

Prin semnătura mea, autorizez Stan Ionel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.