Ilegalități la concursul pentru admiterea în magistratură și la concursul pentru admiterea în Institutul Național al Magistraturii

În cadrul concursurilor pentru admiterea în magistratură și admiterea în Institutul Național al Magistraturii, prin intermediul cărora sunt selectați viitorii judecători și procurori din România, se încalcă legea cu privire la conflictul de interese și, de asemenea, este inclusă o probă a interviului care este pur subiectivă și lipsită de orice fel de transparență.

O altă ilegalitate constă în aceea că prin Decizia definitivă nr. 5228 din 15.10.2020 pronunțată în dosarul nr. 5194/2/2017, Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 279/2012 prin care este aprobat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în magistratură.

Prin urmare, solicităm autorităților publice din România să ia măsuri cu privire la tragerea la răspundere disciplinară, civilă sau penală a persoanelor care se fac vinovate de comiterea acestor ilegalități și totodată eliminarea probei interviului din cadrul acestor concursuri.

Detaliile cu privire la aceste fapte ilegale, le puteți citi în materialul de mai jos:

Petiția_1.PNG

 

Petiția_2.PNG

-------------------------------------------

11112.PNG

-------------------------------------

2222.PNG

----------------------------------------

3333.PNG

---------------------------------------

4444.PNG

----------------------------------------

5555.PNG

----------------------------------------

6666.PNG

------------------------------------------

7777.PNG

----------------------------------------

8888.PNG

-----------------------------------------

Dovada conform căreia prin Decizia definitivă nr. 5228 din 15.10.2020 pronunțată în dosarul nr. 5194/2/2017, Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 279/2012 prin care este aprobat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în magistratură.

decizia.png

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Stan Ionel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU








Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...