Petiție pentru un Mureșel curat

Mureșelul, care străbate de sute de ani orașul Arad, este în prezent într-o stare de degradare ecologică. Noi, locuitorii Aradului, suntem puși în situația de a evita acest canal, din cauza mirosului și aspectului respingător.

Autoritățile vor să întubeze Mureșelul.
Considerăm că se pot găsi soluții mai bune!

Ajută-ne să cerem Primăriei Arad și Agenției Naționale a Îmbunătățirilor Funciare Arad eliminarea surselor de poluare, reamenajarea canalului și valorificarea lui ca zonă pietonală, cu apă curată, vegetație, aer respirabil. Dorim ca acest canal, să devină o zonă plină de viață și de atracție, în interesul arădenilor.

Dacă vrei să ne fii alături semnează petiția un Mureșel Curat pentru a-l transforma într-o atracție a Aradului.

Prin semnare, autorizez pe Ovidiu Pirv să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.