PETIȚIE pentru reabilitarea Maternității din cadrul Spitalului Municipal Sebeș

Clădirea Maternității din orașul nostru are nevoie de ajutor financiar pentru binele viitoarelor noastre mămici, alături de copiii aduși pe lume în comunitatea noastră, pentru a se bucura de un grad de confort și de servicii medicale pe care le merită din plin.

Maternitate_Sebes.jpeg

Investițiile în Sănătate reprezintă unele dintre cele mai importante obiective pentru orice administrație locală. Pentru a veni în sprijinul oamenilor afectați de starea degradată a serviciilor oferite, organizația locală a PSD  Sebeș organizează o campanie de strângere de semnături, care vor fi depuse, împreună cu petiția, la autoritatea locală competentă. 

Demersurile noastre sunt realizate pentru ca Maternitatea din orașul nostru să beneficieze în acest an de o alocare bugetară consistentă. Scopul organizației PSD Sebeș este de a determina primăria orașului nostru să depună toate diligențele necesare pentru ca această finanțare să fie aprobată, pentru binele viitoarelor mămici din această comunitate.


Organizația Municipală PSD Sebeș    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Organizația Municipală PSD Sebeș va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...