Petiție pentru modificarea actualului proiect de lege a educației 2022

Proiectul noii legi a educației, lansat în consultare publică în 14.07.2022, conține, în cadrul articolelor 75, aliniat (4) și 76, aliniat (4), informații legate de examenul de Bacalaureat. Conform noului proiect de lege, dispar proba scrisă obligatorie, respectiv proba scrisă la alegere a profilului și a specializării. În locul acestora este introdusă o probă scrisă FACULTATIVĂ, interdisciplinară. Este inadmisibil ca, după finalizarea cursurilor liceale, absolventul să nu fie testat în scris, obligatoriu, din disciplinele pricipale ale profilului și specializării! Acest lucru va duce la o creștere și mai severă a ratei de analfabetism funcțional în cadrul tinerilor și la o cădere în derizoriu a diplomei de Bacalaureat.


Popa Dan-Dragoș    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Popa Dan-Dragoș să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...