PETIȚIE pentru îmbunătățirea serviciului județean de TRANSPORT

BFD70922-1563-4C96-A1AD-C67918845D00.jpegPSD Alba solicită îmbunătățirea serviciului județean de TRANSPORT și asigurarea accesului la transportul public de persoane prin curse regulate pentru toți cetățenii județului.

Din analiza programului de transport județean și în urma discuțiilor cu cetățenii am tras concluzia că este necesară suplimentarea numărului de trasee, dar și a numărului de vehicule care circulă pe cele existente.

Autobuzul trebuie să ajungă în fiecare comună din județul Alba, de mai multe ori pe zi, în funcție de necesitățile oamenilor, iar cetățenii trebuie să beneficieze de mai multe trasee pentru a nu fi ”rupți” de municipiul reședință de județ – Alba Iulia (ori de alte orașe și municipii).

Astfel, prin această petiție, solicităm suplimentarea numărului de autobuze pe unele rute (dus-întors), dar și asigurarea de noi trasee, în funcție de necesitățile de mobilitate ale oamenilor.

Pe de o parte, există locuitori în mediul rural care nu pot ajunge în mediul urban unde își au serviciul (ori nu au autobuz spre casă în a doua parte a zilei). Pe de altă parte, există locuitori din mediul rural care nu pot ajunge în mediul urban, la instituții ale statului, pentru a-și rezolva problemele legate de sănătate, educație, agricultură, animale, subvenții, justiție etc. (Pe anumite trasee, mijlocul de transport în comun circulă doar pe perioada cursurilor școlare). În egală măsură și pentru oamenii din mediul urban există necesitatea de a ajunge în mai multe zone din mediul rural.

Consiliul Județean Alba este instituția abilitată și responsabilă de rezolvarea problemelor legate de transportul județean de persoane, de asigurarea unui transport public eficient, conform necesităților oamenilor.

Partidul Social Democrat nu poate trece cu vederea faptul că transportul este o necesitate de bază. Nu toți locuitorii din Alba au mașini personale sau de serviciu și nu își permit să plătească de mai multe ori transportul cu taxi.

*Prin semnătura dumneavoastră autorizați Partidul Social Democrat, filiala Alba, să predea conducerii Consiliului Județean Alba, informațiile furnizate de dvs., care reprezintă date cu caracter personal. Persoanele care semnează această petiție sunt de acord cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate către Partidul Social Democrat, filiala Alba. De asemenea, semnătura dvs. atestă faptul că sunteți de acord cu privire la faptul că serviciile de transport trebuie îmbunătățite.

*Semnătura dvs. atestă faptul că sunteți de acord cu privire la faptul că serviciile de transport trebuie îmbunătățite
*PSD Alba va folosi datele cu caracter personal exclusiv pentru scopul declarat al petiției – îmbunătățirea serviciului județean de transport
*Persoanele semnatare au dreptul să își retragă oricând semnătura, solicitând ștergerea sa filialei PSD în care își au domiciliul ori organizației județene a PSD Alba
* În acest caz, colectarea/ prelucrarea datelor este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public


Radu Marcel Tuhut    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Radu Marcel Tuhut să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...