Petiţie împotriva eliminării din grila de programe a Radioului Na

Am aflat cu stupoare de eliminarea din grila de programe a radioului naţional a emisiunii de tradiţie şi de largă respiraţie culturală, REVISTA LITERARĂ RADIO, un etalon de profesionalism şi de promovare a valorilor culturale reale din societatea românească. Considerăm că această decizie a conducerii Radioului Naţional, a directorului acesteia, doamna Oltea Şerban Pârău personal, este una abuzivă, fără o consultare firească a publicului, fără discernămîntul profesional necesar care să evalueze corect potenţialul şi orizontul de aşteptare din partea publicului românesc. Realizatorii emisiunii din ultimii ani, doamna Teodora Stanciu şi domnul Constantin-Cristian Bleotu, s-au dovedit între cei mai inspiraţi şi mai adevăraţi profesionişti realizatori radio în domeniul culturii, demni continuatori ai iniţiatorului acestei emisiuni, scriitorul Vasile Voiculescu, care a înfiinţat această emisiune la nivelul anului 1939.

Cerem revenirea de urgenţă în grila de programe a Radio România Cultural a emisiunii REVISTA LITERARĂ RADIO şi repunerea în drepturile profesionale a celor care au realizat-o strălucit în ultimii ani.

 

1. Adrian Alui Gheorghe - scriitor, Piatra Neamţ

2. Vlad A. Gheorghiu – student, Iaşi

3. Mircea A. Diaconu – scriitor, Suceava

4. Gellu Dorian – scriitor, Botoşani

5. Cassian Maria Spiridon – scriitor, Iaşi

6. Nicolae Sava – scriitor, Piatra Neamţ

7. Radu Florescu – scriitor, Piatra Neamţ

8. Vasile Tudor – scriitor, Suceava


Adrian Alui Gheorghe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Adrian Alui Gheorghe să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook