Parcul orasului Popesti Leordeni

In baza Legii nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților ce obliga primariile sa gestioneze si construiasca spatii verzi si sa depuna toate diligentele pentru a asigura conditii de recreere, spatii impadurite/verzi (cu impact direct asupra sanatatii si vietii cetatenilor urbei)[a se vedea dreptul la viata din Constitutia Romaniei direct influentata de poluare si legislatia specifica Ministerului Mediului] va propun sa semnati aceasta petitie prin care Consiliul Local al orasului Popesti Leordeni, Judet Ilfov sa fie obligat a  construi un parc de recreere pentru toti cetatenii urbei. Propunem sa transforme lacul "Floarea Popestiului" intr-o zona de promenada, relaxare si divertisment obligatoriu oricarui oras. In acelasi timp propunem Consiliului Local sa initieze discutii cu reprezentantii BOR pentru a transforma spatiul din jurul bisericii Vintila Voda si/sau manastirii Duminica Sfinților Români in parc . O alta solicitare consta si in transformarea spatiului de langa Mega Image ( cel aflat vis a vis de primarie unde uneori se mai instaleaza cort de circ) in parc. Totodata solicitam Consiliului Local sa limiteze autorizarea de ansambluri rezidentiale si sa depuna toate eforturile in vederea construirii de parcuri de dimensiuni reduse in diferite zone virane (dar cu acces facil locuitorilor orasului).

Harta_Popesti_Leordeni.jpg

Valentin - Ovidiu Dumitrache    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Valentin - Ovidiu Dumitrache să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.