Parc lend canin locație dresaj canin

Petiție pentru Amenajarea unui Loc de Dresaj Canin în Constanța**

Stimați cetățeni ai municipiului Constanța, iubitori de animale și proprietari de câini de rasă, vă invităm să semnați această petiție pentru a susține crearea unui loc special amenajat pentru dresaj canin de bază și sport. Această inițiativă va contribui la promovarea unei comunități mai responsabile și unite în îngrijirea și educația animalelor de companie.

.
Ne confruntăm cu nevoia urgentă de a oferi câinilor noștri un spațiu dedicat pentru dresajul de bază și activități sportive. Un astfel de loc nu doar îmbunătățește comportamentul canin, ci și consolidează legăturile dintre proprietarii de câini din comunitatea noastră.

.
- Amenajarea unui teren sigur și bine întreținut pentru dresaj canin și activități sportive.
- Asigurarea accesului deschis pentru toți iubitorii de animale din municipiul Constanța.
- Creșterea conștientizării cu privire la importanța dresajului canin pentru o conviețuire armonioasă în comunitate.

Va rugăm tuturor celor care susțin această cauză să adauge semnătura lor în semn de sprijin pentru inițiativa noastră.

.

Dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactati la numărul de telefon 0773304022 Răzvan Radu sau pe Facebook UrbanDog Constanța

Vă mulțumim anticipat pentru contribuția dumneavoastră la această inițiativă importantă pentru comunitatea noastră și pentru binele animalelor noastre de companie.

Cu stima Radu Răzvan-Eugen

Radu Răzvan-Eugen    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Radu Răzvan-Eugen să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.