PARC ÎN SISEȘTI

Semnează și tu petiția PNL Sector 1 pentru realizarea unui parc în zona Gheorghe Ionescu Sisești

        Având în vedere că în zona Sisești sunt peste 10.000 de locuitori, fiind un areal de peste 300 de hectare, iar prin dezvoltarea acesteia se va ajunge în următorii ani la peste 100000 de locuitori, este obligatorie realizarea unei infrastructuri constând în primul rând într-un parc iar mai apoi creșe, grădinițe și scoli publice.         Realizarea unui parc în acest moment ar implica costuri reduse și ar duce la o dezvoltare armonioasă, făcându-i pe locuitorii zonei, multe familii cu copii, să aibă unde să-și poată petrece timpul liber, fără să se mai deplaseze kilometri întregi.          Realizarea acestui parc poate fi făcută cu costuri reduse în acest moment, în  Planul de Urbanism General și Planul de Urbanism Zonal fiind încadrate ca zone verzi sau zone de protecție a lacurilor și cursurilor de apă mai multe terenuri, cu un preț redus de achiziție. Zona propusă pentru realizarea parcului este zona ce înconjoară balta Sisești.


Cristescu Alexandru-Marius    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Cristescu Alexandru-Marius va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...