Opriti asocierea dintre Vodafone si Victor Ponta

Catre Vodafone Romania SA

Motivatie

Imaginea Vodafone, Ghita Ciobanu, a devenit o persoana publica deosebit de populara si totodata simbolul fermierului roman modern. Acest fapt se datoreaza unei intense campanii de promovare a companiei Vodafone, la care am contribuit cu totii, in calitate de clienti.

In data de 29.12.2013 au aparut pe paginile de facebook Ghita Ciobanu si Victor Ponta, mai multe fotografii in care cele doua personaje pozau impreuna, fotografii care au fost preluate masiv de presa si de televiziuni.

In calitate de clienti Vodafone, gasim acest lucru extrem de deranjant din urmatoarele motive:

• Victor Ponta incearca prin aceste poze sa profite de capitalul de imagine a lui Ghita Ciobanu, creat de Vodafone, si platit indirect si de noi, incercand sa para prietenul fermierului roman, cu foarte putin timp inainte de campania electorala. Nu vrem, sub nicio forma, sa contribuim indirect la campania electorala a lui Victor Ponta.
  • Acest lucru s-a intamplat in acelasi timp cu abuzurile de la Pungesti, unde fermierii romani sunt tinuti intr-o stare asediu de catre Jandarmerie, deci faptul ca premierul vrea sa para prietenul fermierului roman folosindu-se de Ghita Ciobanul este un lucru inacceptabil, la care nu vrem sa luam parte.
  • Gasim extrem de ingrijorator faptul ca o comapanie privata de talia Vodafone se asociaza politic.

Solicitam Vodafone SA:

1. Sa dea de urgenta un comunicat prin care compania se disociaza de Victor Ponta.

2. Sa solicite public premierului Victor Ponta sa-si scoata de pe pagina de facebook pozele cu Ghita Ciobanu.

3. Sa solicite administratorului paginii Ghita Ciobanu sa scoata pozele cu Victor Ponta.

Daca aceste lucruri nu se vor intampla pana pe data de 07.01.2014, vom fi nevoiti sa incheiem orice colaborare cu compania Vodafone, imediat ce acest lucru va fi posibil, pentru a nu rica sa contribuim, fara sa vrem si fara consintamantul nostru, la campania electorala a lui Victor Ponta.

Prin semnare, autorizez pe Irina Ghinea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.