Spune NU scurtarii vacantei de vara!!!!

Ministerul Educatiei a decis ca anul scolar 2016-2017 sa inceapa pe 5 septembrie. Stimati domni, nu vi se pare ca destul cocosati copiii cu o programa stufoasa si in unele situatii nepotrivita pentru varsta lor, ca sa le luati acum si timpul de odihna si relaxare? De ani de zile faceti experimente pe ei, de ani de zile sunt obligati sa care in ghiozdane carti care cantaresc un sfert din greutatea lor, de ani de zile stau la scoala 4 ore si alte 4-6 ore stau acasa sa isi faca temele. Lasati-i sa aiba copilarie! Lasati-i sa se joace! Lasati-i sa se bucure de vacanta!

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.