Nu modificati tipurile de itemi/subiecte de la examenele EN clasa a VIII-a!!

Dupa atatia ani de instabilitate si incertitudini, dupa 8 ani de scoala fara manuale sau cu manuale pline de greseli, dupa 3 ani de predare si evaluare clasica la clasele V-VII (nu transdisciplinar, fara metode noi etc.), dupa ce se anuntase ca nu se va modifica EN la clasa a opta pentru ca nu ar fi corect, acum au aparut niste modele de subiecte a caror formulare, prezentare, rezolvare si corectare NU AU ABSOLUT NIMIC IN COMUN cu metodele de predare-evaluare aplicate acestor elevi!!

Pentru evaluarea corecta si mentinerea unei infime si extrem de fragile stabilitati, solicitam insistent sa se pastreze, atat structura examenelor la limba romana si la matematica, precum si tipurile de itemi/subiecte pentru EN la clasa a opta!!

Modificarile la EN VIII si Bac trebuie anuntate in clasa a V-a si respectiv, in clasa a IX-a, nu in anul scolar in care se sustine examenul deoarece se evalueaza cunostintele din toti cei 4 ani, nu doar din ultimul!

Elevii care in prezent sunt clasa a VI-a, a VII-a sau a VIII-a nu au nevoie de alte masuri si modificari care sa ii bulverseze si mai mult!

Prin semnare, autorizez pe Stefan Raluca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.