NU descărcării de pe autostradă pe strada Trandafirilor din Giroc

Ne opunem ferm alegerii soluției realizarii nodului rutier de descarcare de pe viitoarea autostrada Timisoara-Moravita pe strada Trandafirilor. Considerăm ca aceasta solutie are semnificativ mai multe efecte negative asupra vieții comunității locale decât soluția  alternativă propusă și avizată de către primăria Giroc. Printre efectele mentionate enumerăm aici aglomerarea circulatiei din comuna, care este deja aglomerata la orele de varf, perturbarea linistei si cresterea poluarii, afectand astfel calitatea vietii locuitorilor. Mai mult decat atat, traseul ales ar afecta negativ drumul principal din comuna, care ar fi nevoit sa suporte un trafic mult mai mare decat poate suporta. Acest lucru ar duce la deteriorarea rapida a drumului si la cresterea costurilor de intretinere.

In acest sens, primaria din Giroc a venit cu o solutie alternativa prin avizul emis anul trecut pentru proiectarea nodului de descarcare la intersectia cu drumul din Urseni (DJ 595D). Aceasta solutie ar fi mult mai avantajoasa pentru comunitatea noastra, deoarece ar evita aglomeratia din centrul comunei si ar reduce impactul asupra calitatii vietii locuitorilor.

Solicitam astfel autoritatilor competente sa ia in considerare aceasta solutie alternativa si sa colaboreze cu primaria din Giroc pentru a gasi cea mai buna solutie pentru toata comunitatea. Noi suntem dispusi sa colaboram si sa oferim sugestii pentru a asigura o dezvoltare sustenabila si responsabila a comunei noastre.

Departamentul Urbanism/Primăria Comunei Giroc    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Departamentul Urbanism/Primăria Comunei Giroc să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.