Mutarea rromilor din Centrul Vechi, Botosani

Fiecare botosanean stie ca Centrul Vechi se transforma de cativa ani intr-o satra murdara si plina de incidente violente sau care instiga la violenta. Toate aceste incidente sunt creeate de acesti „minoritari” care ne fac vizitele in acea zona o aventura care ne pune pe ganduri daca sa fugim acasa sau sa inghitim tot ce patim. Injuraturi, amenintari, propuneri indecente si acte de violenta nemotivata sunt doar cateva din lucrurile pe care rromii continua sa le faca. Lipsiti de rusine si frica de autoritati, acestia au libertatea de-a face orice.

Autoritatile nu se implica, jandarmii privesc cum romanii sunt batjocoriti si nimeni nu are tupeul de a lua masuri. Ma intreb oare de ce. Traim intr-o tara in care minoritatile, tiganii in acest caz, isi fac de cap si rad in fata noastra.

Semneaza acesta petitie si ajuta la mutarea rromilor din Centrul Vechi! Implica-te la revendicarea unui monument istoric. Implica-te pentru a putea privi cladiri vechi de zeci de ani fara a fi scuipat intre ochi de locatari.

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook