Mentineti Salile de Fitness Deschise (SERVICIU ESENTIAL CARE AJUTA LA MENTINEREA UNEI SANATATI OPTIME)

Salile de Fitness ar trebui incluse pe lista serviciilor esentiale si PROGRAMUL DE FUNCTIONARE  mentinut DESCHIS pe perioada de carantina totala.

Inchiderea salilor de fitness pe perioada de lockdown reprezinta un alt fel de "atentat" la sanatate.  Abonatii acestor locatii participa la activitati fizice care , au fost dovedite de nenumarate ori prin studii ca beneficiaza sanatatea organismului uman pe majoritatea planuri - cardiovascular, respirator, metabolic , musculo-articular psihologic etc etc .

Restrictionarea accesului in aceste locatii , care reprezinta o FORMA PREVENTIVA de mentinere a acestei atat de pretioase sanatati nu-si gaseste justificarea in nici un fel.

Incidentele reduse SAU ABSENTE de infectare cu noul COVID in salile de fitness nu sunt intamplatoare (ati auzit vreun caz de participant activ care sa se fi infectat de COVID in timp ce era la sala? sau vreo sala de fitness focar de infectie? va rog anuntati-ne si pe noi).

Cu tot respectul acordat celorlalte tipuri de afaceri care sufera economic din cauza inchiderii sau restrictionarii activitatilor, salile de fitness sunt locatii cu specific de promovare mentinere si re-castigare a sanatatii - fizice si pshice fara indoiala .

Monoranu Florin    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Monoranu Florin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.