Loc de joaca Sos. Straulesti

Desi in ultimii anii s-au efectuat investitii masive in zona - vezi noul Petrom City - nu s-a miscat nimic in directia copiilor, a creearii de spatii verzi  si locuri de joaca.

In zona mentionata exista o comunitate foarte mare de copii, care din pacate nu au un loc al lor, ferit de pericolele iminente ale tranzitarii zonei de catre masini, caini fara stapan, etc...

Banuiesc ca zona este relativ ofertanta din punct de vedere al identificarii unei zone care poate fi folosita in acest sens si este mare pacat ca nu intreprinde nimic in acest sens.

Pentru a ajunge in parc - cel  mai propiat loc de joaca fiind in Herastrau - este nevoie sa se schimbe cel putin 2 mijloace de transport in comun, zona nefiind foarte bine conectata la reteau RATB.

Sunt convinsa ca orice demers in acest sens ar fi apreciat la justa valoare de catre toti rezidentii din zona.

 

 

 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook