Lege anti-pedofilie in Romania

Legile romanesti anti-pedofilie nu sunt clare. Copiii nu sunt protejati impotriva abuzurilor sexuale sau de alta natura. Fenomenul ia amploare in Romania, iar factorii de decizie se complac intr-o situatie pe care majoritatea populatiei o condamna. Romanii nu au inclinatie naturala spre pedofilie, fenomenul fiind fortat de catre un grup insignifiant din punct de vedere numeric - oameni care nu au nimic comun cu Romania si romanismul. Populatia trebuie informata asupra pericolelor pe care le propaga incoerenta legislativa privind protectia copiilor in Romania. In fond, e vorba de viitorul Romaniei care este distrus putin cate putin in acest moment. Vigilenta noastra conduce la construirea viitorului Romaniei. Voteaza pentru protectia copiilor! Voteaza pentru o lege anti-pedofilie in Romania!

Brindusa Covaci    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Brindusa Covaci să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.