Johannis_Presedinte

In 4 zile cat au mai ramas pana la turul doi al alegerilor prezidentiale reusim sa facem auzite vocile majoritatii populatiei ce vrea a fi presedintele Romaniei , Klaus Johannis ? Dupa toate minciunile ce le-am auzit din gura lui Ponta ?

Mircea Cartarescu: "DE-ACUM IOHANNIS SAU NIMIC! Indemn pe toata lumea care are incredere in mine , sa-l voteze in turul al doilea , pe Klaus Iohannis, om incomparabil mai bun decat oponentul sau. Nu mai e timp de nuantari si dubii.Avem de ales intre bine si rau, intre vest si est intre spatiul multicolor si spatiul gri".

DOAR DIASPORA SI TINERII MAI POT DISTRUGE SISTEMUL MAFIOT AL LUI PONTA!

S-a ajuns cu campania pana si in biserici , se profita de credinta batranilor din spatiul rural! Mesajul manastirii Cozia catre enoriasii sai :" „Stimate alegător creştin-ortodox, când votezi, nu îţi trăda credinţa şi neamul! Votează Victor Ponta!”

S-A AJUNS PREA DEPARTE !

Popa Mihai Iulian    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).