Johannis_Presedinte
Re:
#1: - Lui Ponta ii tremura curu' rau...stie ca o sa ajunga la inchisoare daca nu castiga alegerile !
Re: Re:
Hai sa nu il lasam sa ajunga presedinte! Eu votez duminica! Stau in ploaie, in vant, imi pregatesc incaltari comfortabile..nu ma intereseaza ca eu pierd o zi din viata mea din cauza rauvointei lor, dar nu o sa il las sa imi vanda tara!!! Ce a mai ramas din ea:(
Distribuim petitia? Strangem semnaturi?
Johannis daca devii presedinte primul tau obiectiv ar fi sa construiesti o puscarie sa aduni toti hoti din Romania sa le confisti toate averile si sa nu ii mai Las sa vada lumina zilei...ne-au nenorocit pe toti si tineri si batrani...
Re:
#12: - Daca am ajuns sa semnam petitia , frumos ar fi sa mai convingem un prieten care la randul lui sa convinga alt prieten sa semneze petitia si in acelasi timp sa o distribuie !
Trebuie sa ne amintim MOTIVUL - din ce cauza am ajuns sa ne otravim sufletul prin straini - pentru o bucata de paine -
Pentru o adunatura de ... hrebenciuci si ..guzgan rozalii - cu ceafa grasa - care furat si au facut ce-au poftit din saraca tara , lasandu- ne fara posibilitatea de a ne trai viata langa cei dragi -
Incredere si Speranta!
| This discussion has been closed. |