INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA

Dupa ce s-a scurs peste 21 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, Romania trverseaza o perioada destul de critica nu numai din punct de vedere economic dar si in ceea ce priveste securitatea persoanei.

A crescut alarmant de mult rata criminalitatii si a pedofiliei. Zilnic mass-media aduce in atentia opiniei publice adevarate orori care secomit de indivizi certati cu legea care sunt condamnati la pedepse  destul de mici dupa care sunt eliberati si reiau faptele abominabile asupra unor oameni nevinovati.

In ultimii ani au mai fost voci destul de timide care au solicitat introducerea pedepsei cu mortea, dar, toate acestea au ramas numai la stadiul de dorinta.

Acum, mai mult decat in ultimii ani este imperativa introduucerea pedepsei capitale avand in vedere si episodul  petrecut nu demult in Norvegia.

Este momentul ca viata noastra, si copiilor nostri sa fie pusa sub semnul sigurantei maxime si, drept urmare,  INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA ,pentru criminali, pedofili si traficantii de droguri si copii este o lege VITALA.

Tocmai de aceea, inaintez aceasta petitie pentru a fi examinata si semnata de toti cetatenii Romaniei, care doresc sa traiasca in liniste si siguranta, fara teama zilei de maine.

Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu, tuturor !

Cu mult respect,

prof. Mircea PELEA