Intițiativa pentru Șelimbăr

Din dorinţa de a depăşi stadiul promisiunilor electorale lansate o dată la 4 ani de candidaţii la fotoliul de primar al comunei Şelimbăr sau la cel de consilier local, "Iniţiativa pentru comuna Şelimbăr" dorim să fie o propunere de proiect de gospodărire locală cu susţinere în rândul locuitorilor comunei Şelimbăr, care să fie aplicat cu începere imediată din data de 28 septembrie 2020, indiferent de echipa care va conduce destinele comunei Şelimbăr în următorii patru ani de zile.

 Pentru a da glas şi putere propunerilor "Iniţiativei pentru comuna Şelimbăr", am gândit să solicităm susţinerea publică a acestui demers, din partea celor mulţi, ale căror voci "se aud" maxim o dată la 4 ani, când cei implicaţi în politica locală vin în fata alegătorilor să solicite un vot de încredere.

 Astfel, acest proiect, împreună cu o listă de semnături de susţinere va fi adresat în mod oficial viitorului primar şi viitorului consiliu local al Comunei Şelimbăr.

 

 În acest demers cetăţenesc am încercat să tratăm punctual, pe scurt, teme generale importante pentru toţi locuitorii comunei, precum şi dorinţe specifice ale oamenilor din satele comunei şi zonele satului Şelimbăr. 


Filip Botezatu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Filip Botezatu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...