Intițiativa pentru Șelimbăr

Din dorinţa de a depăşi stadiul promisiunilor electorale lansate o dată la 4 ani de candidaţii la fotoliul de primar al comunei Şelimbăr sau la cel de consilier local, "Iniţiativa pentru comuna Şelimbăr" dorim să fie o propunere de proiect de gospodărire locală cu susţinere în rândul locuitorilor comunei Şelimbăr, care să fie aplicat cu începere imediată din data de 28 septembrie 2020, indiferent de echipa care va conduce destinele comunei Şelimbăr în următorii patru ani de zile.

Pentru a da glas şi putere propunerilor "Iniţiativei pentru comuna Şelimbăr", am gândit să solicităm susţinerea publică a acestui demers, din partea celor mulţi, ale căror voci "se aud" maxim o dată la 4 ani, când cei implicaţi în politica locală vin în fata alegătorilor să solicite un vot de încredere.

Astfel, acest proiect, împreună cu o listă de semnături de susţinere va fi adresat în mod oficial viitorului primar şi viitorului consiliu local al Comunei Şelimbăr.

În acest demers cetăţenesc am încercat să tratăm punctual, pe scurt, teme generale importante pentru toţi locuitorii comunei, precum şi dorinţe specifice ale oamenilor din satele comunei şi zonele satului Şelimbăr.

Filip Botezatu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Filip Botezatu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.