Internet de mare viteză !

Petiție pentru aducerea la cunoștință a necesității de infrastructură prin fibră optică în comuna Poienești, Jud. Vaslui. Vă rugăm semnați această petiție dacă sunteți interesați de un abonament de internet prin fibră optică. Se va semna de către un singur reprezentant al fiecărei familii sau de către administratorul firmei(unde este cazul).

Informațiile colecționate vor fi înaintate către DIGI România.

Cerem companiei Digi extinderea infrastructurii de internet fix prin fibra optica pentru comuna Poienești, Jud. Vaslui.Momentan nu putem accesa niciunul din abonamentele Digi de Internet Fix Fiberlink 300/500/1000 datorita infrastructurii de internet.

Locatarii comunei Poienești doresc extinderea infrastructurii, deoarece viteza de internet este prea mica pentru a permite desfasurarea activitatii de telemunca, sau scoala online, din cauza ca operatorul actual Telekom Romania , ofera o viteza prea mica si o infrastructura cu multe incidente ! Mai exact tehbologia ADSL a operatorului Telekom nu permite o bună conectare live a elevilor fiecărei familii !

Poede Valter-Bogdan    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Poede Valter-Bogdan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.