Înghețarea anului școlar 2020-2021

Numele meu este Vasile Mihăilescu, om de afaceri și fost consilier județean.

Pe 14 septembrie ar trebui să înceapă noul an școlar (2020-2021). În condițiile în care riscul generat de pandemia de coronavirus nu a trecut, existând chiar temeri că vom asista la o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăviri după redeschiderea unităților de învățământ, consider că se impune ÎNGHEȚAREA ANULUI ȘCOLAR 2020-2021. Pe lângă riscul epidemiologic în sine, vedem că guvernanții nu pot asigura condițiile necesare, punând în cârca autorităților locale investițiile necesare protejării copiilor și profesorilor. Mai mult, sunt informații cum că părinții vor fi nevoiți, la unele școli, să cumpere măști și alte echipamente de protecție! Așadar, dacă se redeschid școlile plonjăm pe teritoriu necunoscut, plin de riscuri pentru sănătatea publică. Așadar, SUSȚINE ȘI TU ÎNGHEȚAREA ANULUI ȘCOLAR 2020-2021!

Vasile Mihăilescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Vasile Mihăilescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.