Închiriere sală sport Scoala nr 1 Comuna Berceni

Update privind anuntul privind cursuri inițiere în Comuna Berceni.
Im data de 24.09.2020 anunțam intenția noastră de a crea de la zero echipe de inițiere și performanță care sa reprezinte Comuna BERCENI ,in DATA DE 15.10.2020 am depus dosarul complet la registratura Primariei BERCENI ,in data de 16.11.2020 cerem prin email răspuns privind cererea înregistrată privind sala sport și primim acest răspuns ambiguu în data de 25.11.2020.

În urma acestor relatări aducem în atenția dumneavoastră imposibilitatea de a începe cursurile de baschet în Comuna Berceni deoarece primaria nu dorește închirierea sălii de sport construita prin programul PNDL (în condițiile în care absolut toate salile construite prin acest program sunt deschise închirierii din prima zi de funcționare),singurele restricții fiind în privința sălilor construite prin programul CNI.
Aduc în discuție crearea unei petiții privind posibilitatea deschiderii sălii de sport pentru închiriere pentru copii din COMUNA BERCENI!
VA MULȚUMIM!!

Matache Cristian    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Matache Cristian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.