Inceperea anului scolar 2018-2019 in 17 septembrie

In anul scolar trecut, 2017-2018 scoala a inceput in 11 septembrie (luni) deoarece in 15 septembrie la fel cum e traditia nu se putea incepe deoarece 15 a picat vinerea. Mai bine ni s-a luat o saptamana de vacanta pentru incapatanarea de a incepe in 11 decat sa inceapa in 18, adica sa se sara peste weekend. Anul acesta, la fel se intampla, 15 septembrie nu pica luni ci sambata. In loc sa incepem luni in 17 septembrie, incepem din nou in 10 septembrie adica cu o saptamana din vacanta luata. Eu cred ca ar trebui o mobilizare generala din partea tuturor deoarece o saptamana este destul de importanta mai ales pentru cei ce au licee cu profile de practica si termina mult mai tarziu ca si noi, undeva prin iulie. Semnati si nu mai lasati lucrurile asa, poate vocea noastra o sa fie auzita de cineva!

Prin semnare, autorizez pe Un cetatean să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.